Dresstwice barnkläder när du vill göra skillnad

Idag tänkte jag tipsa er om min Dresstwice webbutik där jag säljer ekologiska och etiskt sydda barnkläder. 
OBS!! Missa inte rabattkoden som du ser längre ner på den här sidan. 20% på hela kollektionen just nu!
www.maria.o.dresstwice.se
 
 
Tänker du som jag, att det är viktigt att försöka bidra till en bättre miljö, drägligare arbetsförhållanden och hjälpa barn som är mindre lyckligt lottade på det sätt man kan? Är du beredd att betala lite mer för det där barnplagget, om du vet att de som syr kläderna arbetar under etiska förhållanden med drägliga arbetsvillkor? Vill du samtidigt vara med och skänka viktiga gåvor till behövande barn runt om i världen i form av vattenreningstabletter och poliovaccin? Då ska du titta in i min webbutik och se vår fina kollektion med barnkläder. För när du handlar hos oss gör du mycket mer än bara köper fina barnplagg - du är med och bidrar till en bättre värld!
 
 
Handla ekologiskt och etiskt när du vill göra skillnad 

Dresstwice är ett svenskt modernt E-handels företag som designar och säljer högkvalitativa ekologiska barnkläder via webfranchise. Kläderna är gjorda av 100% ekologisk bomull, färgas miljövänligt, och sys under etiska förhållanden i Portugal och Estland.

Unikt för Dresstwice är att för varje klädesplagg som du köper från Dresstwice, så ges en angiven gåva till behövande barn.
Följaktligen: du dubblar glädjen! du ger två gånger! Länk till butiken: www.maria.o.dresstwice.se

 

 

 

 

Barnbarn - livets efterrätt

Hej och välkommen!
 
Någon klok människa har myntat uttrycket i rubriken och det är verkligen vad det handlar om. Barnbarn ÄR livets efterrätt. Det är nu man kan fokusera på lyxig kvalitetstid med barnbarn och bonusbarnbarn och slippa den eviga stressen man upplevde när de egna barnen var små. Upp tidigt, iväg på dagis och sedan på jobb, hämta barn, handla, laga middag och sedan läggdags och somna i soffan av utmattning. Nåja, alla dagar var kanske inte så jobbiga men vardagsstressen ledde i alla fall till att man inte kunde njuta varje minut av småbarnslivet. Annat är det nu! Det känns helt fantastiskt att få rå om och fokusera helt på barnbarnen när de är på besök. Barnen är det bästa vi har och vi måste alla vara rädda om de så att de kan växa upp till harmoniska trygga människor.
 
I den här bloggen tänker jag skriva om allt möjligt som har en koppling till barn i både stort och litet och jag hoppas att ni vill följa med mig på den resan.